Ρίξτε το πιάτο σε μια κατσαρόλα και ζεστάνετε για μερικά λεπτά σε χαμηλή φωτιά, ανακατεύοντας κατά διαστήματα, ή ρίξτε το περιεχόμενο της κονσέρβας σε ένα κατάλληλο σκεύος και ζεστάνετε στο μικροκύματα για 2 έως 3 λεπτά στη μέγιστη ισχύ.
Λιπαρά: 4,1 γρ
Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα: 1,1 γρ
Υδατάνθρακες: 7,2 γρ
Εκ των οποίων σάκχαρα: 4,5 γρ
Ίνες: 1,3 γρ
Πρωτεΐνες: 6,1 γρ
Αλάτι: 0,90 γρ
Η BUISSON SA είναι χονδρέμπορος αλλαντικών στην αγορά του Ρουνγκίς.
Εξαγωγή αλλαντικών.
Η BUISSON προσφέρει: Αλλαντικά από το Βέλγιο, Αλλαντικά από τη Γαλλία, Αλλαντικά από τη Γερμανία, Αλλαντικά από την Ισπανία, Αλλαντικά από την Ιταλία, Αλλαντικά από την Ελβετία.
Παρέχουμε βελτιστοποιημένες λύσεις αποθήκευσης τροφίμων για να μεγιστοποιήσουμε τον χώρο και να διατηρήσουμε υψηλά πρότυπα υγιεινής, διευκολύνοντας έτσι τη διαχείριση αποθεμάτων και την προετοιμασία γευμάτων.
Ο Γιάν και ο Σιάν Ζουάν Περίερ μόλις έγραψαν και εικονογράφησαν δύο βιβλία μαγειρικής, το ένα αφιερωμένο στην παραδοσιακή κινεζική κουζίνα και το άλλο με συνταγές από όλο τον κόσμο.
Η EUROVOLAILLES είναι χονδρέμπορος ιταλικού ζαμπόν στην αγορά του Ρουνζ.
Η EUROVOLAILLES είναι ειδικός στο ζαμπόν Πάρμα και στο ζαμπόν Σαν Ντανιέλε στο Ρουνζ. Χονδρική πώληση ιταλικού ζαμπόν στην αγορά του Ρουνζ, ωμό ζαμπόν.
Ενισχυτής Στερεάς Κατάστασης, Κατηγορία A
Συχνότητα: 10 kHz - 400 MHz
Ονομαστική Ικανότητα: 2000 Watts
Κατασκευαστής: PRANA
Έκδοση DC: με οθόνη, ψηφιακό έλεγχο και επικοινωνία IEEE με ενσωματωμένο ζεύκτη και οθόνη στιγμιαίας ισχύος
Ρίξτε το πιάτο σε μια κατσαρόλα και ζεστάνετε για λίγα λεπτά σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας κατά διαστήματα ή ρίξτε το περιεχόμενο της κονσέρβας σε ένα κατάλληλο δοχείο και ζεστάνετε στο μικροκύματα για 2 έως 3 λεπτά στη μέγιστη ισχύ.
Λιπαρά: 1,1 γρ
Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα: 0,3 γρ
Υδατάνθρακες: 8,4 γρ
Εκ των οποίων σάκχαρα: 2,4 γρ
Ίνες: 0,7 γρ
Πρωτεΐνες: 7,7 γρ
Αλάτι: 0,70 γρ
Προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις για τη διαχείριση των αποβλήτων τροφίμων, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να μειώσουν τον περιβαλλοντικό τους αντίκτυπο και να υιοθετήσουν βιώσιμες πρακτικές.